|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Medya Haberleri Medyadaki son gelişmeler |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Administrator
Tecrübe Puanı: 1000 ![]() |
![]() Pervin Par’ı paylaşamayan, delikanlı komiser Eşref Kolçak ile bıçkın kaçakçı Hayati Hamzaoğlu, kombinezonla gezinen sarışın vamp kadın Suzan Avcı’nın evinde birbirinin gırtlağını sıkarken, kapı cart diye açılır, vicdan azabıyla yanıp tutuşan karaktersiz ebe Aliye Rona, “Durunnn” diye haykırarak içeri dalar, “Siz kardeşsiniz!” * * Alkışlardık. * “Siz kardeş mardeş değilsiniz, kapışın, birbirinizin gırtlağına çökün” diyenleri alkışlıyoruz artık. * Mezhebi neydi acaba? * Ermeni kökenli olduğunu? Hiç merak eden olur muydu? * Rum var mıydı? * Karaoğlan Kartal Tibet, ırkçı mıydı? Mirasını Mehmetçik Vakfı’na bırakan Zeki Müren, darbeci miydi? * İşbirlikçi ajan mıydı yoksa? * kökeni, Adile Naşit’i sevmeyen insan, insan mıdır arkadaş? * lafı pek moda ya bugünlerde... Tarihimizle yüzleşmek için yazıyorum bu satırları... Çünkü, tarih dediğin hadise, sadece, etnik kökenlerden, mezheplerden, günü gelince kusmak için beklenen nefretlerden oluşmuyor. * * Nasıl oldu da, elimizde patlamış mısırlarla otururken, korku filminin figüranları olduk aniden? Kim yazdı bu senaryoyu? Kim biçti bize bu rolleri? Ve, gong çaldığında nasıl biter bu film? yozdil@hurriyet.com.tr ![]() Bu yazı Hürriyet.com.tr den alınmıştır
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
haber için sağol
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adile naşit, fatma girik, hürriyet, tarihimizle yüzleşmeliyiz, türkan şoray, yılmaz özdil, zeki müren |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|